Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1129 Røde Kors - Sandnes Hjelpekorps - Mannskapsbil

fikk på styremøte 25. august 2009 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 200.000 til ny mannskapsbil for Sandnes Røde Kors.

Sandnes Røde Kors er en selvstendig forening med egne medlemmer som slutter opp om Røde Kors’ formål og prinsipper, bl.a. ved å avdekke lokale omsorgsbehov, ta initiativ til aktiviteter, kurs, beredskapstiltak og lignende, samt gi tilbud tilulike grupper/mennesker i nærmiljøet.
Redningstjenesten i Norge er tufta på samvirke mellom offentlige etater og frivillige organisasjoner. De frivillige dekker mannskap, kunnskap, utstyr og en sterk motivasjon, og det er derfor svært viktig å ta vare på medlemmer som stiller frivillig til innsats for å berge liv.

En leteaksjon starter med beskjed om fremmøte kl. 05.00. Tankene til en som skal ut på sin første leteaksjon er mange, og for alle er det viktig å forberede seg mentalt på det som kan møte en. Det å finne en person som ikke lenger er i live er alltid en belastning, og det er viktig å forebygge både før og etter aksjonen.

I denne sammenheng er informasjon om aksjonen viktig, men like viktig er det å forberede seg mentalt på det som kan skje på kjøreturen frem til ulykkesplassen.

Sandnes Røde Kors ønsker derfor å anskaffe seg en egen mannskapsbil til å frakte nye og erfarne medlemmer både til og fra aksjonene.

http://www.hjelpekorpset.org/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss