Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1146 Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste - Tilja Oppfølgingssenter

fikk på styremøte i Stiftelsen UNI 15. oktober 2009 innvilget kr. 200.000 i tilskudd til Tilja Oppfølgingssenter for 2009.

Kirkens Sosialtjeneste er en nasjonal, diakonal stiftelse med 17 virksomheter, omkring 300 ansatte og mange frivillige medarbeidere. De er en ideell organisasjon med støtte fra det offentlige.

Tilja er ett av åtte oppfølgingssentre Kirkens Sosialtjeneste drifter for å forebygge tilbakefall til rusavhengighet og kriminalitet. Som en del av oppfølgingsarbeidet driver Kirkens Sosialtjeneste også boligtiltak og arbeidstreningsprosjekt. Utvikling av en aktiviserings- og arbeidstreningsarena med reparasjon av mopeder, sykler m.m. er nytt for året på Tilja.

Virksomheten er nå inne i sitt fjerde driftsår og kan i tett samarbeid med kommune, kriminalomsorg, frivillige og ikke minst deltagerne vise til meget gode resultater.

I intensjonsavtalen med Skien kommune lå det til grunn at kommunen skulle øke tilskuddet etter tre års drift, og forventingen var at kommunen skulle doble tilskuddet. Med den økonomiske situasjonen kommunen er i var dette ikke mulig å få til i år. Dialogen med kommunen er imidlertid god, og på sikt optimistisk.

http://www.kirkenssosialtjeneste.no/default.asp?V_DOC_ID=1569

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss