Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1152 Gatemagasinet Virkelig - nye distribusjonsområder

fikk på styremøte i Stiftelsen UNI 15. oktober 2009 innvilget kr. 300.000 til utvidelse av distribusjonsområdet til Harstad og Bodø for Gatemagasinet Virkelig.

Gatemagasinet Virkelig er et nordnorsk gatemagasin som selges og distribueres fra Tromsø. Virkelig er levebrødet til 135 registrerte selgere i Tromsø og på Finnsnes. Selgere har det til felles at de kan kalles vanskeligstilte., d.v.s. at de lever sitt liv på kanten av det etablerte; i narkosykdom, fattigdom, eller psykiske lidelser.

Gatemagasinet Virkelig forsøker å ufarliggjøre gjennom å synliggjøre, og gir selgerne en mulighet til å ha en verdig jobb.

Gatemagasinet Virkelig selges på gata for 50 kroner. 25 av disse går rett i lomma på selgeren, resten går til en stab på 3,5 faste medarbeidere og et utall frivillige skribenter. Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet og Tromsø kommune.

Gatemagasinet Virkelig ønsker å utvide sitt distribusjonsområde til også Sør-Hålogaland (Harstad) og om mulig Nordland (Bodø). Magasinet har allerede skribenter fra andre deler av landsdelen og ser et tydelig behov for også å få utgitt magasinet i disse områdene

http://www.virkelig.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss