Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1165 Miljøvernprisen 2009 - Norges Naturvernforbund

ble på styremøte 15. oktober tildelt Norges Naturvernforbund med kr. 300.000. Prisen ble overrakt generalsekretær Jan Thomas Odegard, på styremøte i Stiftelsen UNI 8. desember 2009.

Tildelingen ble begrunnet med bl.a. følgende:

Norges Naturvernforbund fremstår som en seriøs, hardt arbeidende organisasjon og er en viktig premissleverandør i sentrale miljøsaker innen naturvern, energi, klima, samferdsel og forurensning. Forbundet fremstår som en seriøs aktør med godt dokumenterte synspunkter. Samtid er forbundet en "vaktbikkje" for det norske samfunn i miljøspørsmål. I motsetning til andre smalere miljøorganisasjoner, fremstår Naturvernforbundet med stor bredde og integritet.

Naturvernforbundet er i dag en naturlig høringsinstans som er sentral i de fleste fora der miljøspørsmål blir debattert. I en kommersialisert verden med sterke markedskrefter, ivaretar Naturvernforbundet norske interesser på en glimrende måte.

Forbundet er kontinuerlig tilstede på de arenaer der det er avgjørende at et nøytralt og balansert budskap i miljø saker kommer frem. Dette både i forhold til viktig naturvern, energi og kraftutbygging og klimaspørsmål.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss