Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1268 Handelsgården Breidablikk/Hamarøy bygdetun - Brann og sikring.

fikk på styremøte 3. juni 2010 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 150.000 til brann- og innbruddsalarm på Hamarøy Bygdetun og Hamsun Skole.

Stiftelsen Nordlandsmuseet (tidl. Salten Museum) drifter og forvalter ca 140 bygninger på ca 20 anlegg i 9 kommuner og består blant annet av 5 fredede anlegg. Dette er Kjerringøy Gamle Handelssted, Hamuns Barndomshjem, Ørnes gamle handelssted, Nordlandsmuseet og Husmannsplassen i Kjelvik. Andre anlegg er i hovedsak bygdetun som består av bygninger med stor grad av høy antikvarisk verdi.

Nordlandsmuseet har som målsetting at alle bygg i løpet av en femårsperiode skal være sikret med alarmanlegg, og søker i den forbindelse om midler til brann- og innbruddsikring for Hamarøy Bygdetun og Hamsun Skole. Bygdetunet har 6 bygninger med en hovedbygning som det sentrale bygget på tunet. Skolebygningen ligger i nær tilknytning til Hamsuns Barndomshjem.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss