Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1464 Stiftelsen KIM-senteret - Kjøpmannsgata 33 - Utbedring av det elektriske anlegget

fikk på styremøte 23. august 2011 i Stiftelsen UNI innvilget kr. 400.000 til utbedring av det elektriske anlegg i brygga i Kjøpmannsgata 33 i Trondheim.

Stiftelsen KIM-senteret i Trondheim driver med rehabilitering og attføring av mennesker med psykiske problemer.

De har seks avdelinger med forskjellige arbeidsoppgaver:
• Kontoret, medarbeidere på attføring får arbeidstrening i det meste innen kontorarbeid
• Datadrift, arbeidet består i drifting av datanettverk med som hører til av oppgaver.
• Kafé No 19,åpent for alle som ønsker rimelig god mat alle hverdager.
• Brukthandleriet Sirkulus
• Bygg og vedlikehold, tar det meste av enklere vedlikehold i alle avdelinger, men også oppussing og enklere byggeoppdrag for eksterne kunder.
• Reisverket, en avdeling rettet inn mot NAVC sin satsing “Vilje Viser Veg” – statens forsøksvirksomhet i forhold til psykisk helse og arbeid
I alt mellom 80 og 100 mennesker er innom de seks avdelingene i løpet av hvert år.

Kjøpmannsgata 33 er en brygge som ligger ut mot Nidelven i Trondheim. Brygga var opprinnelig i tre etasjer og oppført en gang mellom 1750 og 1764. I 1880 ble brygga påbygd med ca. 5 meter, og skillet er markert i fasadens panel.

Siste ombygging ble foretatt i 1970 da det ble åpnet butikklokaler i første og kontor og lager i annen etasje. Brygga ligger i et av Trondheims fire bevaringsområder og er av høy antikvarisk verdi.

De to siste årene har man fått tilbake “gammeldags vintervær” i Trondheim, og sist vinter kunne man føle på kroppen at man har arbeidsplass i gamle trekkfulle trebygninger.

Det viser seg at hovedårsaken til lave temperaturer er et gammelt og mangelfullt elektrisk anlegg i huset, med kun en kurs på mer enn 10 amper i hele første etasje på 270 kvm. I tillegg. en blanding av jordet og ikke jordet anlegg som kan være brannfarlig.

http://www.kimsenteret.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss