Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1555 Norsk Veteranskibsklub - D/S Børøysund - sikkerhetskurs og sikkerhetsutstyr

fikk på styremøte 10. april 2012 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til diverse sikkerhetskurs og sikkerhetsutstyr for D/S Børøysund

Norsk Veteranskibsklub ble stiftet i 1964 for å skape interesse for vår maritime fortid med særlig fokus på damskipsperioden. Klubben er organisert som en ideell forening og alt arbeidet er basert på dugnadsinnsats.
Norsk Veteranskibsklub eier og driver de to verneverdige dampskipene D/S Børøysund fra 1908 og D/S Styrbjørn fra 1910. Dette er landets eneste originale sertifiserte dampskib som fortsatt er kullfyrte, og begge fartøyene har Riksantikvarens vernestatus.

Norsk Veteranskibsklub har de senere år stadig utvidet det publikumsrettede tilbudet og i 2011 hadde de åtte åpne turer i Oslofjorden i tillegg til åpent skip ved flere store publikumsarrangementer i Oslo. I 2012 er det planer om å styrke den publikumsrettede virksomheten ytterligere.

Det er imidlertid betydelige faste kostnader knyttet til å holde disse fartøyene forsvarlig vedlikeholdt og i god og sikker driftsmessig stand.
Det søkes derfor om støtte til diverse sikkerhetskurs og sikkerhetsutstyr som bl.a.:
1) Pålagte sikkerhetskurs
2) Hjertestarter
3) 4 redningsdrakger
4) Utbedring av 2 stk. livbøyer
5) Pålegg om utarbeidelse av ny Brann- og sikkerhetsplan
6) Nye lys til termovester og
7) Sertifisering av 3 stk. redningsflåter

http://www.nvsk.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss