Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1615 WayBack Norge - Ettervern av innsatte for 2012

fikk på styremøtet 28. august 2012 i Stiftels UNI kr. 200.000 til prosjekt "Ettervern til innsatte for 2012".


WayBack er en organisasjon som arbeider for å hjelpe innsatte til å klare overgangen til en tilværelse uten kriminalitet og rus etter fengselsopphold. WayBack har en fadderordning bestående av tidligere fanger som har klart overgangen til et liv uten kriminalitet og rus.

WayBack Norge er et virksomhetsområde i WayBack, Stiftelsen Livet etter Soning som skal bidra til videreutvikling og økt kompetanse innen alle WayBack stiftelsene i Norge og stimulere til godt samarbeid mellom stiftelsene. WayBack Norge skal ha kontakt med myndigheter og eksterne samarbeidspartnere samt bidra til bedret økonomi og forutsigbarhet i alle WayBack stiftelsene.

WayBack i Oslo arbeider nå med disse oppgavene ved siden av driften i Oslo. Dette krever store ressurser økonomisk og tidsmessig, men er helt avgjørende for videre utvikling av WayBack at avdelingen i Oslo er «kulturbærer» for det WayBack skal stå for i møte med innsatte og løslatte.

http://www.wayback.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss