Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1661 Kystlaget Trondhjem - M/F Gamle Stoksundferja - strakstiltak

fikk på styremøte 25. oktober 2012 i Stiftelsen UNI kr. 10.000 til strakstiltak for tekking av dekket på M/F Gamle Stoksundferja

Kystlaget Trondhjem er en ideell organisasjon tilknyttet Forbundet Kysten. Alt arbeidet her baseres på frivillighet og dugnadsånd.

Kystlaget har overtatt M/F Gamle Stoksundferja. Dette er et langsiktig prosjekt for å få den istandsatt og sertifisert, og står på Riksantikvarens fartøyvernliste. Som eier av Stoksundferja står Stoksundferja AS, som er et heleid selskap av Kystlaget Trondhjem.

Målet er å få ferja ferdig til sesongen 2015 for så å kunne drifte den kommersielt på fjorden med gjester fra inn og utland. Det unike med ferja er at den er en av de få småfergene som er igjen. Den skal tilbakeføres til opprinnelig utgave og vil bli et aktivum for hele byene.

Hardanger Fartøyvernsenter har utarbeidet en tilstandsrapport, og Kystlaget har allerede påkostet en del på å få tettet dekket for lekkasje med heldekkende takpapp samt montering av luftavfuktere nede i salong og øvrige rom.

http://old.kysten.no/community.asp?uid=439

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss