Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1881 Norsk narkotikapolitiforening - Prosjekt "Bry deg-si nei til narkotika"

fikk på styremøte 6. juni 2013 i Stiftelsen UNI kr. 400.000 til profilering og trykksaker i f.b.m. prosjektet "Bry deg-si nei til narkotika"

Nors Narkotikapolitiforening (NNPF) er en frivillig organisasjon som pr. 2013 har 2796 medlemmer som bl.a. arbeider for:

- Å styrke kampen mot narkotika ved å fremme forebyggende arbeid, økt kompetanse og forskning
- Å samle, systematisere og formidle informasjon og kunnskap om narkotika
- Å gjøre narkotikamisbruk u-trendy, ansvarlig gjøre foreldre og andre voksne til å bli tydelige grensesettere slik at barnas muligheter for å vokse opp i et trygt nærmiljø styrkes.

Foreningens hovedsatsningsområde er det forebyggende prosjektet «Bry deg – si nei til narkotika».

Medlemmene i NNPF er i det alt vesentlige dedikerte ansatte i justissektoren, som har narkotika som arbeidsfelt og / eller spesielt interesseområde. Siden foreningen ble stiftet i 1991 har det vært en kontinuerlig utvikling, og har i dag 26 lokallag. Oppfatningen er at forebyggingstiltak virker best dersom de legges på et så lokalt plan som mulig.

Med en situasjon der det har kommet nær 200 nye ulike stoffer på markedet de siste årene er de forebyggende arbeidet, bygget på anbefalinger fra WHO og Helsedirektoratet, viktigere enn noen gang.

-Helsedirektoratet er bl.a. en vesentlig bidragsyter til foreningens drift, og NNPK mottok Skadevernprisen fra Stiftelsen UNI så tidlig som i 1999, som også har gitt støtte til en informasjonsfolder i 2012 i tillegg til støtteannonser i informasjonsmagasinet «Motgift».

http://www.nnpf.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss