Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1977 Kystlaget Trondhjem - M/F Gamle Stoksundferja - Restaurering av kobling/gir

fikk på styremøte 05. desember 2013 i Stiftelsen UNI kr. 62.500 til restaurering av kobling/gir på M/F Gamle Stoksundferja.

Kystlaget Trondhjem er en ideell organisasjon tilknyttet Forbundet Kysten. Alt arbeide her baseres på frivillighet og dugnadsånd.

Kystlaget har kjøpt og overtatt M/F Gamle Stoksundferja. Det er et langsiktig prosjekt å få den vernet, istandsatt og sertifisert, og støtte fra både Riksantikvaren og andre støttespillere er derfor helt nødvendig.
Båten står på Riksantikvarens lister.

Målet er å få fartøyet ferdig til sesongen 2015 for så å kunne drifte den kommersielt på fjorden. Ferga skal tilbakeføres så godt som mulig og vil bli et aktivum for hele byen.

Denne gang søkes det om midler til restaurering av kobling/gir, som er påkrevet for å kunne kjøre den til Hardanger Fartøyvernsenter for restaurering.

http://www.kystlaget-trh.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss