Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2005 Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste - Grønnegata 12 i Tromsø - Brannvarsling og rehabilitering

fikk på styremøte 05. desember 2013 i Stiftelsen UNI kr. 300.000 til brannvarsling og til rehabilitering av Grønnegata 12 i Tromsø

Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste, ble opprettet i 1987 og driver 17 virksomheter innen oppfølging av rusmisbrukere og soningsfanger, rusomsorg, psykiatri, psykisk utviklingshemmede og barnevern.

Huset oppfølgingssenter i Tromsø er for personer som har tatt et valg om å slutte med rus og kriminalitet. Det arbeides med å styrke brukernes nettverk, bolig, arbeid, aktiviteter m.m.

Huset oppfølgingssenter ble opprettet i 201 og har for tiden 3 ansatt i tillegg til 8 frivillige.

Oppfølgingssenteret har siden oppstart leid lokaler i Tromsø sentrum, men disse er etter hvert blitt for små og lite hensiktsmessige, og i 2012 ble eiendommen Grønnegata 12, like i nærheten, kjøpt av Tromsø kommune.

Huset er fra 1894, på nesten 300 kvm, og trenger total rehabilitering.

Eiendommen har vernebegrensinger som gjør at fasaden ikke kan endres uten godkjenning, men har nå fått de nødvendige tillatelser.

http://kirkenssosialtjeneste.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss