Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2012 Orkdal Røde Kors - Ny bil

fikk på styremøte 05. desember 2013 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til en Nissan X-trail 2.0 2008-modell eller tilsvarende.

Orkdal Røde Kors Hjelpekorps ble stiftet i 1944.

Hjelpekorpset stiller på kort varsel mannskap og utstyr til rådighet for de offentlige redningsinstansene. Ettersøkning etter savnede personer, bistand til henteoppdrag fra AMK utenfor vei, samt innsats ved katastrofer er noen av oppgavene. Gjennom hele året stiller hjelpekorpset med sanitetsvakter på diverse arrangementer.

Hjelpekorpset har ca 20 medlemmer fra 17 til 50 år, der 15 er aktive hele året, som legger ned enormt mange timer til frivillig arbeid. Hvert år rekrutteres nye medlemmer som i tillegg til Hjelpekorpsprøven må gjennomgå førstehjelpskurs.

I løpet av årets første ni måneder hadde hjelpekorpset 10 leteaksjoner/ redningsoppdrag og ambulanseoppdrag. Inntektene fra oppdragene dekker driftsutgifter, men ikke mer. I august havarerte korpsbilen på vei til leteaksjon, og bilen ble totalvrak. Derfor må det nå anskaffes ny bil.

http://lokal.rodekors.no/orkdal

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss