Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2074 Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste - Torridalsveien Aktivitetshus i Kristiansand - Kjøp av VW Caravelle

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til kjøp av en VW Caravelle for Torridalsveien Aktivitetshus i Kristiansand

Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste ble opprettet i 1987 og driver 17 virksomheter innen oppfølging av rusmisbrukere og soningsfanger, rusomsorg, psykiatri, psykisk utviklingshemmede og barnevern.

Torridalsveien Aktivitetshus er et aktivitets- og overnattingstilbud for utviklings-hemmede barn, ungdom og voksne i Kristiansand kommune, der man ønsker å gi tilbud til å ivareta hele mennesket med tro på at alle mennesker på forskjellige måter kan uttrykke og videreutvikle seg. Torridalsveien har et bredt spekter av aktiviteter for å kunne ivareta brukernes forskjellige behov og ønsker. Disse skal være lystbetonte men samtidig noe å strekke seg etter. Tilbudet omfatter dagsenter for 6 brukere hver ukedag, samt 5 brukere på helgeavlastning fredag til tirsdag.

Det er et ønske å kunne tilby aktiviteter også utover det som er mulig i egne lokaler, bl.a. turer og utflukter. Dette forutsetter en egnet bil som har plass til både ansatte og brukere. Aktivitetshusets trofaste 19 år gamle VW Caravelle er blitt solgt som delebil i desember 2013, og man jobber hardt med å finansiere en ny (2011 modell). Budsjettet for ny bil gir rom for en investering på kr. 250.000, noe som dessverre ikke er tilstrekkelig for en egnet driftsikker bil.

www.kirkenssosialtjeneste.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss