Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2125 Stiftelsen Barakke 4 Stavern Torg - Sikringsskap

fikk på styremøte 24. april 2014 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til oppdatering av sikringsskap samt til innstallering av en brannalarmsentral ved Stiftelsen VGS kvartal 27 (navn endret til Stift. Barakke 4 Stavern Torg)

Stiftelsen ”VGS-Kvartal 27” ble opprettet av historielaget ”Venner av gamle Stavern” i 1997, ved overdragelse av Larvik kommunes eiendom, Storgt. 27 i Stavern.

Eiendommen ble overført vederlagsfritt fra Larvik kommune i den stand den befant seg på dette tidspunkt med påstående bygninger, Stavern Gamle Rådhus og Annekset inkludert Indre- og Ytre torg. Stiftelsen er ansvarlig for drift, vedlikehold og utvikling av eiendommen og mottar ingen økonomisk støtte til drift fra Larvik kommune. Inntekter til drift hentes fra utleievirksomhet.

Bygningsmassen i kvartalet er fra 1750-årene og var opprinnelig en del av Fredriksvern Verft, og har status som verneverdige.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss