Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2262 Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste - Styve Gard - avd. Arna - Brannvarslingsanlegg

fikk på styremøte 21. oktober 2014 i Stiftelsen UNI kr. 114.758 til brannvarslingsanlegg ved Styve Gard - avd. Arna

Kirkens Sosialtjeneste ble opprettet i 1987 og driver 17 virksomheter innen barnevern, spesialisert rusbehandling, oppfølging av rusmisbrukere og soningsfanger, psykiatri og psykisk utviklingshemmede.

Styve Gard er en barnevernsinstitusjon med 4 institusjonsavdelinger og har pt. 10 plasser for ungdommer i aldersgruppa 13 – 18 år. I tillegg til institusjonsdelen driver Styve Gard fosterhjem, og har en avtale med kommuner om oppfølging av ungdom som bor hjemme. De fleste institusjonsplasseringer ved Styve Gard er i kategorien rus-/adferd. I perioden ungdommene er innskrevet i institusjonen er dette deres offisielle bostedsadresse – altså deres hjem. De fleste ungdommene bor på Styve Gard i mer enn 1 år, og det stilles store krav til både menneskelige ressurser og til tekniske installasjoner, som f.eks. brannvarslingsanlegg. Det er viktig at ungdom og ansatte opplever mest mulig trygghet i en krevende hverdag.

I 3 av 4 institusjonsbygninger er brannvarslingsanleggene modne for utskifting.

http://kirkenssosialtjeneste.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss