Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2833 Matsentralen Oslo - Videreutvikling av Matsentralen

fikk på styremøte 13. april 2016 i Stiftelsen UNI kr. 150.000 øremerket videreutvikling av Matsentralen i 2016

Matsentralen ønsker å utvide matsentralkonseptet til å omfatte flere byer og omfatte en nasjonal organisasjon, noe som også er anbefalt av den Europeiske foreningen for matsentraler. Etablering av flere matsentraler vil bidra til å øke arbeidet med matsvinn og samtidig øke den humanitære hjelpen.

Det er over 60 organisasjoner som henter mat hos Matsentralen, og som igjen deler ut maten til sine brukere som er vanskeligstilte; rusmisbrukere, psykisk syke, fattige barnefamilier, flyktninger, tidligere kriminelle og ensomme/fattige. Blant disse er Røde Kors tiltaket Nettverk etter soning, P 22 og Evangeliesenteret.

Målet er videre at Matsentralen Norge skal være et kunnskapssenter og ivareta rollen som rådgiver for nye matsentraler, samt spre kunnskap og ideer.

http://matsentralen.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss