Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2918 Norsk Folkehjelp Moelv og Omegn - ATV med henger

fikk på styremøtet 31. august 2016 i Stiftelsen UNI kr. 170.000 til kjøp av ATV med henger

Norsk Folkehjelp Moelv og Omegn er et lokalt lag med hovedfokus på sanitet og søk/redningsoppdrag med et samfunnsengasjement i Ringsaker.
Laget har 135 medlemmer, 21 godkjente søk- og redningsmannskaper og 24 godkjente sanitetsmannskaper. Kontor og depot ligger på Nedre Bruvoll i Moelv. De har også beredskapshytte ved Øvre Åsta bru i Ringsakerfjellet.
I 2015 utførte mannskapene 1139 tjenestetimer på forskjellige arrangementer i nærmiljøet.
Hytteberedskapen i fjellet, fra første helgen i januar til etter påske, utgjorde 6626 tjenestetimer.
NF Moelv og Omegn har de to siste årene arbeidet for å styrke beredskapen og få ned responstiden ved ulykker og leteaksjoner.
Driften av folkehjelpslaget er basert på dugnad og frivillig innsats. Våre mannskaper legger ned en kjempeinnsats for å være i beredskap og sikre befolkningen rask hjelp når uhellet skjer eller at noen går seg bort. De har avtale med Sykehuset Innlandet i forbindelse med pasienttransport utenfor vei.
Revisjon av vår beredskap i Ringsaker viser at de har store utfordringene i den delen av sesongen de ikke kan bruke snøscooter til pasient transport og leteaksjoner. Mangel på snø kan f.eks. skape utfordringer. Lite snø kan gjøre kjøring med snøscootere uforsvarlig, med fare for skader på mannskap og utstyr. Det kan derfor være vanskelig å rykke ut ved skader eller sykdom blant hyttebefolkningen, med over 100 hytter i området og med mange av dem uten bilvei.
Når minuttene teller og mannskap skal ut, ser man at behovet for en ATV er viktig for å styrke beredskapen i fjellet.

http://www.nf-moelvogomegn.com

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss