Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2943 Hamar Sanitetsforening - «Sangenhagen»

fikk på styremøtet 31. august 2016 i Stiftelsen UNI kr. 150.000 til istandsetting av «Sangenhagen»

Hamar Sanitetsforenings lokaler «Sangenhagen», ligger sentralt i Hamar og blir benyttet til mange aktiviteter. I takt med økende samfunnsengasjement, ønsker man å benytte denne arenaen til enda større aktiviteter i fremtiden. Arbeidet der er rettet mot kvinnehelse, barn og unge, eldre, integrering og beredskap. Alle aktiviteter er politisk og livssynsnøytrale.

Lokalene bærer dessverre preg av dårlig vedlikehold. Bygningen som ble satt opp på 1950-tallet har fått et stort etterslep av vedlikehold.
Det utarbeides nå en generalplan over rehabiliteringsbehov og løpende vedlikehold av bygget frem til 2025. Planen skal ferdigstilles i oktober 2016.

Prosjektets del 1 går ut på å sikre bygget mot brann ved å utbedre det elektriske anlegget, og videre gjøre tiltak som et vern mot videre forfall.
Prosjektets del 2 er å gjøre lokalene innbydende for brukergrupper der målet er å øke menneskeverdet. For å gjøre lokalene sikre og tiltalende trengs en totalrehabilitering.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss