Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3274 Samfunnsstiftelsen Ungdom mot Vold - «Dialog for trygghet»

fikk på styremøtet 7. juni 2017 i Stiftelsen UNI kr. 150.000 til ovennevnte prosjekt

Formålet med prosjektet er å forebygge at ungdom ikke blir utsatt eller utsetter andre for ekstreme voldelige radikale handlinger eller rekrutteres til destruktive voldelige radikale miljøer. UmV vil hjelpe ungdom med å få orden på livene sine og verne samfunnet mot hatkriminalitet og voldelig ekstremisme.

Siden 1995 har UmV spesialisert seg på å finne gode kriminalitetsforebyggende løsninger i samfunnet for å skape trygghet. UmVs filosofi er å gjøre to ting: Hjelpe mennesker og å gjøre verden til et litt bedre sted. Slik tenkte de i 1995, og slik tenker de også i 2017. UmV er åpne om metodene sine, som er grundig evaluert og dokumentert i en rekke undersøkelser i samarbeid med Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo.

UmV har et godt faglig fundament og lang erfaring med systematisk forebyggende arbeid.

http://umv.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss