Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3302 - Tynset Røde Kors Hjelpekorps - Beredskapsbil

fikk på styremøtet 7. juni 2017 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt

Tynset Røde Kors Hjelpekorps har de siste årene hatt en økning i oppdragsmengden og reiseavstanden til oppdragene. I den forbindelse har de vært avhengige av at medlemmene har hatt biler med stor tilhengerkapasitet og firehjulstrekk.
De ser at de ikke kan basere seg på dette i fremtiden og ønsker derfor å kjøpe inn en beredskapsbil nr. 2.

Leteaksjonene og ambulanseoppdragene utenfor vei i området går ofte over store avstander. Mye utstyr og mannskap må ut for å løse oppdragene på så god måte som mulig. Et ekstra kjøretøy hadde vært et kjærkommet bidrag til beredskapen.

Tynset RKH består i dag av 30 aktive medlemmer, og er pr i dag den største avdelingen av de frivillige redningsorganisasjonene i Nord-Østerdal.
De har bygget opp en god kompetanse og utstyrspark med 2 snøskutere, egen båt og ATV, som alt må flyttes ut på tilhengere. Da trengs et ekstra kjøretøy.

Hjelpekorpset har undersøkt markedet og sitt eget behov, og er kommet frem til at de ønsker seg en brukt VW Transporter 3-seter varebil med firehjulstrekk. Denne bilen kan bygges opp med reoler i varerommet så alt av utstyr for umiddelbar innsats kan ligge klart.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss