Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3408 Norsk Teknisk Museum - Nytt adgangskontrollanlegg

fikk på styremøtet 6. desember 2017 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til ovennevnte prosjekt

Norsk Teknisk Museum er en allmennyttig stiftelse som er nasjonalmuseum innen områdene industri, teknikk og vitenskap. Museet skal belyse utvikling og fremskritt i vitenskap, teknikk, håndverk, industri og samferdsel. Museet skal drive forskning og formidling, dokumentere, bevare, systematisere og tilrettelegge verneverdig materiale og gjenstander innen disse områdene. Museets samlinger består av omkring 60.000 gjenstander, 2.100.000 fotografier samt omfattende arkiv- og boksamlinger. Museet er lokalisert på Kjelsås i Oslo og hadde 288.000 besøkende i 2016.

Norsk Teknisk museum bevarer verdifulle samlinger av nasjonal og til dels internasjonal betydning. For å sikre samlingene best mulig er det nødvendig for museet å skifte ut det eksisterende adgangskontrollanlegget.

Museet har gjennomført en risiko- og sårbarhetsanalyse for museets samlinger og en ny sikringsplan er blitt vedtatt for perioden 2017-2011.
Her fremgår det at for å sikre samlingene best mulig er det nødvendig å skifte ut det eksisterende adgangskontrollanlegget.
Det fremgår også at for å sikre museet bedre mot innbrudd, tyveri og hærverk er det nødvendig å installere ITV samt sensorstyret belysning.

http://www.tekniskmuseum.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss