Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3428 Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter - Brannalarmanlegg

fikk på styremøtet 6. desember 2017 i Stiftelsen UNI kr. 362.745 til ovennevnte prosjekt

Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter er ett av 15 prioriterte teknisk industrielle kulturminner i Norge. De har søkt og mottatt midler fra Riksantikvaren for en brannteknisk gjennomgang av anlegget.

De ønsker å sikre ytterligere ved å installere sentralt brannvernanlegg med direkte varsling. Tidlig varsling har vist seg svært viktig for å sikre verdier. I dette tilfellet er det arbeidsplassen til 30 mennesker. Fartøyvernsenteret huser en samling meget verdifulle og vernede bygninger, samt til enhver tid en rekke fredede og vernede skip.

Fartøyvernsenteret har hatt gjennomgang med brannvesenet i Kristiansand med fokus på tilgang, planer og oppkoblingsmuligheter.

Bredalsholmen er opptatt av at menneskene som jobber der, fartøyene som ligger der til restaurering og bygningene de jobber i, skal være sikret med et så godt brannteknisk vern som mulig gjennom dette tiltaket. Det er ønskelig å få gjennomført tiltaket så snart som mulig.

http://www.bredalsholmen.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss