Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3693 Redningsselskapet Region Sør - Nytt utstyr for Forebyggende Seilas i 2018

fikk på styremøtet 7. februar 2018 i Stiftelsen UNI kr. 279.685 til ovennevnte prosjekt

Gjennom Forebyggende Seilas treffer Redningsselskapet hvert år over 2.000 barn i 29 havner, fordelt på Østfold, Vestfold, Telemark og Agder-fylkene.
De turnerer gjennom 21 kommuner og i samarbeid med brannvesen, politi og Røde Kors tilbyr de 5. og 6. klassetrinnet en gratis 5-timers dag med sjøvett og sikkerhets-opplæring.

Sommeren 2018 planlegges det å besøke Flekkefjord, Farsund, Mandal, Kristiansand, Lillesand, Grimstad, Arendal, Risør, Kragerø, Stavern, Sandefjord, Tønsberg, Nøtterøy, Moss, Fredrikstad, Sande, Sollerud, Drøbak, Son, Horten, Åsgårdstrand, Holmestrand og Skoppum.

Hovedhensikten med Forebyggende seilas er selvfølgelig å forebygge skader og ulykker på sjøen gjennom å øke barn og ungdom sin praktiske kompetanse innenfor roing, seiling, knuter og bruk av sikkerhetsutstyr, samt å øke deres generelle forståelse for sjøvett. Prosjektet har i 2017 holdt det gående i over 10 år.

Ambisjonen er å fortsette med Forebyggende seilas og nå ut til flere elever enn noen gang før.

http://www.rs.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss