Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3709 Bergen jæger og fiskeforening - Fremdriftsmotor

fikk på styremøtet 7. februar 2018 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til ovennevnte prosjekt

Bergen jæger og fiskeforening (BJF) er en lokalforening inn under Norges Jeger og fiskerforbund (NJFF) og driver aktiv kunnskapsformidling om jakt og fiske og søker om støtte til istandsetting og drift av fiskefartøyet MB MOT.
BJF overtok fartøyet av Stiftelsen Motivasjon og mestring sommeren 2017. Fartøyet er en restrukturert fiskebåt som er vernet av Riksantikvaren.

Foreningen som har sitt sete i Bergen, og har som formål å arbeide for fremme av et sunt og rasjonelt stell med landets vilt og fisk, særlig i Bergen og tilliggende kommuner.

BJF sine planer for fartøyet er å sette det i forsvarlig sikkerhetsmessig stand for å kunne gjennomføre turer for allmennheten i Hordalands skjærgård.
Det er utarbeidet en tiltaksplan og et budsjett som inneholder de tiltakene som kreves for å tilfredsstille aktuelle krav til skipssikkerheten til sjøs.
I 2018 vil det bli prioritert å sette fremdriftsmaskineriet i forsvarlig stand. BJF har blitt anbefalt å installere en ny fremdriftsmaskin fremfor å vedlikeholde og oppruste den eksisterende motoren fra 1990.

http://www.bjf.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss