Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3858 Norsk Folkehjelp Hå - Utstyr til nyoppstartet søk- og redningsgruppe

fikk på styremøtet 5. sept. 2018 i Stiftelsen UNI kr. 50.000 til ovennevnte prosjekt

Norsk Folkehjelp Hå er et nystartet lag og er Norges raskest voksende lokallag i Norsk Folkehjelp. Siden oktober 2017 er de blitt 363 medlemmer 30-40 aktive,
resten er støttemedlemmer.

Visjonen er å bli den foretrukne leverandør av sanitet/beredskap for kommuner og redningssentralene. Tildelte primærområdet fra Norsk Folkehjelp sentralt er Rogaland og Agder.

Inntektsgrunnlaget er frivillig arbeid, dugnader og leveranse av førstehjelps-kurs. Gjennom tidene har frivillige organisasjoner vært grunnpilaren i den norske redningstjenesten gjennom søk og redning. Behovet endres i trend med utviklingen i samfunnet. Målsetting for prosjektet/tiltaket er å kunne finne savnede personer raskere, og dermed øke sjansene for overlevning. Målgruppe er savnede personer i Rogaland og Agder.

Norsk Folkehjelp Hå som et nystartet lag, har stort behov for innkjøp av utstyr til bruk under søk- og redning samt utstyr til sin nyinnkjøpte brukte ambulanse.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss