Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 4096 Norsk Folkehjelp i Sandnes får økonomisk støtte til kjøp av en ATV med belter

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 10. april 2019 besluttet å innvilge kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt.

Norsk Folkehjelp Sandnes ønsker å være bedre rustet til å redde liv. De siste årene er det blitt en trend hvor naturen blir flittigere brukt, samtidig som det stadig blir dårligere vær. Dette er noe de frivillige blir nødt til å møte og være rustet til å takle.

Stadig oftere ser de mennesker som kommer i vansker grunnet været. Særlig vinterværet overrasker folk mest. Deres mannskaper står i beredskap for Sør-Vest Politidistrikt 24/7 hele året. Typiske oppdrag på Vestlandet er savnede personer, suicidale personer, redningsaksjoner, katastrofer, store hendelser og ekstremvær.

I dag har de en ATV som er langt forbi sin levetid og ikke kan stoles på, den har gitt mange mennesker redning opp gjennom årene, men nå må de innse at dens tid er forbi da det er vanskelig å finne deler til den.

En ATV er en fantastisk resurs som de ønsker å fornye. Den gamle ATV ‘n har gitt mange mennesker glede når redningen ble ett faktum. De som driver med redningsinnsats er avhengig av utstyr som fungerer og som de kan stole på, derfor begynner det å haste med å bytte ut deres gamle maskin.

Hvert minutt teller for den som har forulykket, og en ATV vil gjøre det mulig å søke i store områder og stier på en veldig effektiv måte, som forhåpentligvis vil redde enda flere liv.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss