Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 6132 Stift. Jærmuseet får økonomisk støtte til innkjøp av 9 brannsikre skap

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 31. januar 2020 besluttet å innvilge kr. 137.500 til ovennevnte prosjekt.

Stiftinga Jærmuseet er eit regionmuseum for kommunane; Randaberg, Sola, Sandnes, Gjesdal, Klepp, Time og Hå, samt regionalt vitensenter for Sørvestlandet. Det er eit konsolidert museum med hovudkontor på Vitengarden, Nærbø i Hå kommune, og driv ulike museumsanlegg i alle dei sju stiftarkommunane.

Jærmuseet har en sikringsplan som det arbeides ut fra. Der er ansvar og ros analyser beskrevet på hver av Jærmuseets totale 75 bygninger/installasjoner. De er ikke bare et museum, men også et vitensenter. Årlig besøk på deres anlegg er rundt 200.000.

På mange av anleggene har de verksted og derfor behov for oppbevaring av stoffer og kjemikalier av brannfarlig art. Jærmuseet følgjer si sikringsplan 2019-2024 som innebærer forbedringer på sikring.

Sikringsansvarlig har foretatt en analyse og søkte om støtte for innkjøp av 9 brannsikre skap.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss