Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 7122 Stiftelsen Albatrossen Ettervernsenter får økonomisk støtte til nytt arbeidstreningskjøkken med hvitevarer

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 25. august 2021 besluttet å innvilge kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt

Stiftelsen Albatrossen Ettervernsenter er en ideell, ikke- kommersiell, uavhengig stiftelse. Stiftelsen ble etter initiativ fra, og med hjelp av tidligere brukere opprettet i 2003. Stiftelsen har siden tilbudt aktivisering- og arbeidstrening til følgende målgrupper: personer med ruslidelser, eller samtidig rusmiddelavhengighet og psykiske lidelser (ROP- lidelse), og domfelte som løslates fra fengsel, bor i overgangsbolig, er under Narkotikadomstolen (ND), eller har samfunnsstraff. Albatrossen er et helhetlige høyterskeltilbud (rusfritt). Senterets visjon er «Aktivt ettervern for bedret livskvalitet».

Senteret flyttet til nye lokaler sommeren 2020. Flyttingen har tillatt igangsetting av flere aktiviteter i tillegg til å øke antall deltakere, særlig deltakere som ønsker arbeidstrening. Kjøkkenet er imidlertid lite og ikke egnet for storkjøkkendrift, eller for å ha flere deltakere i arbeidspraksis samtidig.

Man ønsker med prosjektet å oppgradere kjøkkenet slik at det er funksjonelt i forhold til å kunne ha to personer sammen med vår kokk i arbeidstrening samtidig. Man mangler da egnete hvitevarer (to enkle kjøleskap, og to enkle fryseskap, storkjøkkenkomfyr). Alle hvitevarene i storkjøkkenformat. I tillegg må kjøkkenet både oppgraderes og utvides med mer kjøkkeninnredning og benkeplass.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss