Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 9951 Ålen Røde Kors Hjelpekorps - Søkeutstyr for vann og elveredning

fikk på styremøte 18. april 2013 i Stiftelsen UNI kr. 140.000 til søkeutstyr for vann og elveredning

Ålen Røde Hjelpekorps er opptatt av å kunne hjelpe lokalbefolkningen men også hjelp utenfor egen kommune. Bl.a. har man satt opp en sambandsmast med stor dekning.

Ålen RKH har pr. i dag ikke utstyr for å drive søk/redning på vann. De siste årene har flere aksjoner vært relatert til vann, nå sist ved flommen i Ålen sentrum. Uten utstyr selv, måtte man sette lit til lokalbefolkningen i Holtålen for løsninger. Dette tar som regel dyrebar tid når ulykken er ute. Kommunen har mange små og store vann hvor Ålen Røde Kors Hjelpekorps med medlemmer kurset for vann redning kunne være raskt på plass dersom utstyr sto klart hele året.

Det omsøkte utstyret er bygget for å redde mennesker i elv og vann, søke i vassdrag med sikring, og er fullt brukbart vinter- og sommertid.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss