Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2041 Stavanger Kunstmuseum - Sikkerhetssystem

fikk på styremøte 06. februar 2014 i Stiftelsen UNI kr. 200.000 til nytt sikkerhetssysten for Stavanger kunstmuseum

Museum Stavanger er et konsolidert museum med ansvar for ni museumsanlegg. I forbindelse med arbeidet med ny sikringsplan ble det avdekket et sterkt behov for å øke sikkerheten ved Stavanger kunstmuseum.

Museet er bygget i 1992 i betong med glasskuppel over inngangsparti og med deler av taket for øvrig i glass. Bygningen inneholder både utstillinger, magasin, bibliotek, kontorlokaler og verksted.

I forbindelse med museets Munch-utstilling i 2012 ble det i samarbeid med Munchmuseet installert objektsikring på et mindre antall malerier, og søknaden gjelder i første rekke en oppgradering og utvidelse av dette anlegget til å gjelde hele museets utstillingsareal. Videre omfatter tiltaket også en nødvendig oppgradering av itv-anlegg for både utvendig og innvendig overvåking.

Museet har en rekke svært verdifulle og ettertraktede malerier i sine permanente utstillinger, særlig gjelder dette maleriene til Lars Hertervig som da vil få en betydelig bedre sikkerhet.

http://www.museumstavanger.no/museene/stavanger-kunstmuseum/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss