Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 2783 Oslo Open Water - Sponsing av "Oslo Open Water - Tjuvholmen Rundt"

fikk på styremøte 10. februar 2016 i Stiftelsen UNI kr. 30.000 til sikringstiltak rundt arrangementet "Oslo Open Water - Tjuvholmen Rundt"

Oslo Idrettslag ble stiftet i 1893 og organiserer i dag blant annet Oslo Idrettslag Svømming med om lag 300 aktive barn, ungdom og veteransvømmere.
Oslo Open Water - Tjuvholmen Rundt skal arrangeres for 3. gang og er i år utvidet med 600 deltakere. Det er deltakere fra begge kjønn og i alle aldre både fra Norge og fra utlandet, både aktive og mosjonister.

Et av målene er å lage PR og blest rundt svømming, samt viktigheten av nødvendige svømmeferdigheter. HMS-arbeidet er meget høyt prioritert i dette åpent-vann-arrangementet. Verken i 2014 eller i 2015 oppsto skader eller uhell under konkurransene.

Det legges opp til et tilsvarende HMS-opplegg i 2016 som for 2015. Norges Livredningsselskap stilte da med et stort apparat til vanns og til lands, Røde Kors med ambulanse og Oslo Idrettslag med egne leger og sykepleiere. Brann- og redningsetaten, med blant annet dykkertjeneste, var varslet om arrangementet.

http://www.openwateroslo.no/

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss