Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3270 Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste - Brannsikring av Blylagveien 90

fikk på styremøtet 7. juni 2017 i Stiftelsen UNI kr. 71.706 til ovennevnte prosjekt

Kirkens Sosialtjeneste er en landsomfattende, diakonal og ideell stiftelse med 18 virksomheter som tilbyr tjenester innen helse- og sosialfeltet i Norge. De ønsker å drive ut fra et tydelig verdigrunnlag, kunnskapsbasert praksis og arbeidsformer preget av kvalitet og læring.

Stiftelsen Kirkens Sosialtjeneste har anskaffet seg Blylagveien 90 på Nesodden som skal være en barnevernsinstitusjon for inntil 5 beboere og 3 ansatte. Eiendommen bygges nå om for å tilfredsstille kravene til institusjonsdrift. Det planlegges også et adresserbart brannvarslingsanlegg i lokalene.

Blylagveien 90 er en ny avdeling som har avtale om plassering med Oslo kommune. Siden dette både er en bolig og arbeidsplass, stilles det store krav til gode systemer og tekniske installasjoner, blant annet brannvarslingsanlegg.

http://www.kirkenssosialtjeneste.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Bogstadveien 7a,
Oppgang A2
Gaustadalleen 21
0355 OSLO

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss