Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 3339 Seljord Røde Kors Hjelpekorps - Mannskapsbil

fikk på styremøtet 30. august 2017 i Stiftelsen UNI kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt

Seljord Røde Kors Hjelpekorps, stiftet i 1909, er en underavdeling av Seljord Røde Kors og dekker primært Seljord og Kviteseid kommune ved søk- og redningsaksjoner etter oppdrag fra politiet. I gjennomsnitt gjennomføres 10 aksjoner hvert år og har gjennom flere år reddet mange personer. Med en økende interesse for naturopplevelser blant folk, øker behovet for frivillig innsats og godt utstyr.

Seljord Røde Kors Hjelpekorps’ visjon er å være best på søk og redning utenfor vei.
Målet er å være et hjelpekorps som er handlekraftig, med god kompetanse og med godt teknologisk utstyr og som er til å stole på.

I 2016 kjøpte hjelpekorpset ny redningsbil og personlige utstyrssekker. Med bakgrunn i ovennevnte visjon og mål ønsker hjelpekorpset å øke kompetansen ytterligere og ser behovet for en mannskapsbil. Det er ønskelig med en bil som kan frakte mannskap og trekke henger med snøscooter eller ATV ut på søk og redningsoppdrag.

Seljord RKH har gjennom snart 75 år reddet mange liv og deltatt i mange rednings- og leteaksjoner både i Seljord og nabokommunene i Telemark.

https://www.rodekors.no

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss