Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 1047 Hallingdal Museum - brann og tyverisikring

fikk på styremøte i Stiftelsen UNI 2. desember 2008 innvilget kr. 100.000 til brann- og tyverisikring av bygninger ved avdeling Nesbyen.

Hallingdal Museum er konsolidert regionmuseum for Hallingdalsregionen og består av 6 avdelinger i 5 ulike kommuner. Hallingdal Museum har etter sammenslåingen i 2004 ment at sikring av de ulike avdelingene skal være av stor betydning og slår dette fast i sin museumsplan. Oppgavene er mange, og det er tenkt helhetlig sikring av hvert tun, ikke bare enkelte bygninger.

For 2009 prioriteres brann- og tyverisikring av bygninger ved Hallingdal Museum, avd. Nesbyen og gjennomgangen av hvilke hus som skal sikres er gjort i samarbeid med BT-Brannteknikk som også har laget sikringsplan for samtlige av Hallingdal Museum sine bygninger. Avdeling Nesbyen har i alt 27 bygninger. Flere av disse er kun til bruk ved omvisninger og har heller ikke ildsteder. Dette gjør at man i første gang vil sikre de husene som er mest utsatt. Det er kun Tandbergbygningen som har sprinkleranlegg, installert i 1993.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss