Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 6266 Norsk Folkehjelp Stavanger får økonomisk støtte til - Kjøp av søk- og redningsbil med utstyr

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 10. juni 2020 besluttet å innvilge
kr. 100.000 til ovennevnte prosjekt.

Norsk Folkehjelp Stavanager ønsker å kjøpe en bil til søk- og redning, og utstyr til denne. Deres nåværende søk- og redningsbil er 22 år gammel, og bærer preg av lang og tro tjeneste.

Norsk Folkehjelp er del av den frivillige redningstjenesten, og står disponibel for politi og redningstjenesten 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Denne bilen vil være et verdifullt tilskudd til den lokale beredskapen i Stavanger-regionen.

De ønsker å bytte ut sin 22 år gamle, Toyota Hiace med en nyere Toyota Landcruiser. Dette er en biltype som allerede brukes av noen i nabolaget, Strand og Forsand og den frivillige redningstjenesten på Island. Den er bedre egnet til både det primære formålet: Søk og redning, og det sekundære: akutthjelperoppdrag.

Midlene vil gå til innkjøp av selve bilen, lakkering og profilering i deres farger og med logo, lysutrustning (lyskastere, blålys) og utrustning til deres mannskaper som benytter bilen.

Norsk Folkehjelp Sanitet Stavanger ligger under Norsk Folkehjelp Stavanger, og ledes av et sanitetsutvalg utpekt av sanitetsleder. Sanitetsleder er valgt av medlemmene på årsmøtet. Saniteten står ansvarlig ovenfor styret, som også er valgt på årsmøte og som sanitetsleder også er et medlem av. Prosjektet ledes av sanitetsutvalget, og prosjektet er godkjent ved vedtak i styret.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Stiftelsen UNI
Gaustadalleen 21
0349 Oslo

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss