Søk i tildelinger
År:

Kategori:
Søketekst:

P 8004 Kirkens SOS Møre og Romsdal får økonomisk støtte til porsjekt Podkast

Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte 22. februar 2023 besluttet å innvilge kr. 50.000 til ovennevnte prosjekt

Kirkens SOS Møre og Romsdal er en del av landets største krisetjeneste, med vaktrom i Ålesund, Molde og på søre Sunnmøre. Vi driver selvmords-forebygging, både ved direkte kontakt med innringere på telefon og innskrivere på chat, og gjennom tradisjonelt forebyggende arbeid som kurs og informasjons- og nettverksarbeid.

Vi ønsker nå å rekruttere flere unge frivillige. Det er mange unge som bruker tjenestene våre -spesielt chat-tjenesten. Det ønskes derfor flere frivillige som har førstehåndskunnskap om å være ung i dag.

Podkast er et godt prosjekt for å oppnå dette målet, da vi på denne måten kan få oppmerksomhet fra potensielle frivillige uten å oppsøke dem ved hjelp av annonser eller andre former for reklame. Når personer i målgruppa selv oppsøker og lytter til podkasten øker sannsynligheten for at innholdet vil bli husket, og for at personen vil føle eierskap til både innholdet og til avgjørelsen om eventuelt å bli frivillig.

Det er nå et ønske å etablere et podkastprosjekt, som vil ha som mål å øke andelen unge frivillige under 40 år med 8 personer i løpet av 2023. Med podkast mener vi lydopptak og publisering av episoder på ca. 30 minutter, der faglige sider ved Kirkens SOS belyses ved hjelp av samtaler mellom ansatte og relevante andre. Deretter publiseres og markedsføres episodene, i utgangspunktet 8 stk., ved hjelp av lydsnutter og foto fra innspillingen, på egne nettsider og på sosiale medier.

Stiftelsen UNI
Stiftelsen UNI er en stiftelse med ideelt formål å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern, for derved å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner

Les mer



Bogstadveien 7a,
Oppgang A2
Gaustadalleen 21
0355 OSLO

Telefon: +47 46292921

uni@stiftelsen-uni.no

Kontakt oss